Stadionul 1 Mai este un stadion multifuncțional pe plan sportiv din orașul Slobozia, județul Ialomița. Este folosit de echipa de fotbal Unirea Slobozia. Are o capacitate de 5.000 de locuri, toate pe scaune.

Municipalitatea din Slobozia face demersuri pentru construirea unui nou stadion de fotbal, fiind aprobată nota conceptuală în privința construirii noii arene, care va costa, la nivel estimativ, în jurul a 12 milioane de euro.

Consiliul local a decis că e nevoie de construirea unui nou stadion de fotbal în situația în care, se pare, interesul pentru sport a crescut în Slobozia, dar se caută fonduri. Primăria nu dispune de banii necesari unei astfel de investiții, motiv pentru care intenționează să se adreseze Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, pentru a primi fonduri din bugetul statului.

În sine, proiectul e unul complex întrucât, pe lângă stadionul de fotbal, se dorește și construirea unei săli polivalente.

Sala Sporturilor “Andreea Nica” reprezintă locul unde se pregătesc viitorii campioni mondiali la handbal, scrimă și kempo. Numele sălii de sport provine de la handbalista Andreea Nica, portarul echipei CSM Unirea Slobozia, decedată în urma unui accident de parașutism.

Împărtășește și cu prietenii tăi!

Evenimente în Slobozia