Baza de tenis CSM Unirea si Tenis Con aproximativ 15 terenuri de tenis , terenuri renovate , zgură. Este cea mai mare baza de tenis din sud estul României, loc unde se organizează competiții naționale și internațional de junior și seniori.

Printre cele mai importante evenimente menționăm „Naparis Trophy”, găzduit în perioada 17 – 24 septembrie 2023, primul turneu de tenis ITF 25 K -. Cu premii totale de 25.000 de dolari, acest turneu marchează o nouă eră în lumea tenisului din zonă și promite să creeze o pârghie puternică pentru dezvoltarea pasiunii pentru performanță și excelență sportivă.

Organizat de către Clubul Sportiv Satori Art, acest proiect este susținut de către Consiliul Județean Ialomița și partenerul oficial ORION, dar si de sponsorii Diami, COMOClinic, AMPA Agri, Premier Com, Agroil Service, Tritipan si Agromas. Mai mult, baza de tenis a Primăriei Municipiului Slobozia – CSM Unirea Slobozia și BazaTenis Con contribuie la pregătirea terenurilor și la asigurarea unei infrastructuri necesare pentru competiție.

„Naparis Trophy”, numele care își trage rădăcinile din legendarul râu Naparis (râul Ialomița) – considerat sacru pentru România – aduce o notă de mister și conexiune culturală în întreaga competiție.

Turneul este recunoscut oficial de către Federația Internațională de Tenis (ITF) și Federația Română de Tenis, adăugând o notă de prestigiu evenimentului. Prin aceste afilieri, „Naparis Trophy” devine o excelentă rampă de lansare, în care talentele emergente pot crește și pot împărtăși experiențe valoroase, către turneele WTA.

„În concluzie, „Naparis Trophy” nu este doar un turneu de tenis cu premii atrăgătoare de 25.000 de dolari, ci și o celebrare a spiritului competitiv și a unității în Slobozia. De la sprijinul din partea autorităților locale și a partenerilor comerciali până la devotamentul Clubului Sportiv Satori, acest eveniment marchează începutul unei tradiții sportive cu influențe culturale și oportunități impresionante pentru jucători și fani deopotrivă”, afirmă Cristian Antoniu Ursu, președintele CS Sartori Art Slobozia.

Împărtășește și cu prietenii tăi!

Evenimente în Slobozia