Între 15 decembrie – 05 ianuarie în Piața Revoluției din Slobozia vom explora frumusețea și semnificația adâncă a sărbătorii de Crăciun, sub motto-ul „Crăciunul ne aduce pe toți împreună”.

 

Într-o lume plină de agitație și provocări, Crăciunul reprezintă o oază de bucurie și unitate. Crăciunul transcendă barierele culturale și religioase, aducând oamenii împreună în spiritul iubirii.

 

Alături de Fuego, Gasca Zurli, Andreea Bostanica, Compact, Chef Patrizia Paglieri, Alexandra Stan, Oana Radu si Vescan vom crea un cadru magic în care ne amintim de importanța conexiunilor umane.

 

 

Aducem în prim-plan pe scena din Piața Revoluției o altă sursă inepuizabilă de bucurie – serbările copiilor.

Acești mici artiști aduc cu ei o strălucire aparte în magia Crăciunului și ne amintesc de puritatea și entuziasmul din copilărie. Serbările de Crăciun ale copiilor sunt momente de neuitat, pline de zâmbete și colinde adorabile. Într-un spectacol plin de energie pozitivă, cei mici devin protagoniștii unei povești de iarnă alături de personajele din lumea Zurli,

Mulțumesc, Vrăji Măturica, Bucătărașul Lulu, Truli și Fetița Zurli.

 

Fiecare zâmbet de copil va contribui la magia Crăciunului și la consolidarea legăturile dintre noi, într-o atmosferă caldă și plină de iubire care ne amintește că, în ciuda diferențelor noastre, avem multe în comun.

Ne vedem in Piața Revoluției cu speranța că spiritul Crăciunului să vă inspire să fiți deschiși și conectați cu cei din jur.

 

Împărtășește și cu prietenii tăi!

Evenimente în Slobozia