Cupa Unirea Slobozia, organizată și în 2023 de CSM Unirea Slobozia și Clubul Sportiv SATORI sub egida Federației Române de Karate WUKF a fost cea mai bună dintre cele șase organizate până acum.

Au spus-o la unison oficialii Federației, antrenorii echipelor venite din toată țara pentru competiția de la Slobozia, părinții și susținătorii copiilor și tinerilor sportivi.
Timp de două zile, 470 de copii, mini-cadeți, cadeți și seniori, înscriși la 31 de cluburi din țară, s-au întrecut individual și pe echipe la categorii de vârstă de la 7 ani până la peste 18 ani.

Bugetul competiției a fost asigurat în mod egal de Clubul Sportiv Municipal UNIREA Slobozia și de Clubul Sportiv SATORI Slobozia.

„Surpriza plăcută a fost prezența sportivilor de la cluburi din Suceava, Piatra Neamț, Botoșani, Turda, Alba Iulia și Pitești, pe lângă cei de la cluburi din zona de sud-est a României. Sunt sportivi care au venit la Slobozia pentru că le place competiția organizată de noi.”, a spus mulțumit la finalul competiției Cristian Ursu, președintele CS SATORI Slobozia.

Vă așteptăm și la ediția a VII-a!

Împărtășește și cu prietenii tăi!

Evenimente în Slobozia